Even voorstellen: Hugo Braun

Een EMVI-schrijver met een achtergrond in Vrijetijdwetenschappen en Europese stadscultuur. Dat klinkt misschien een beetje gek. Als je vervolgens naar mijn carrière, via verkoop van arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Achmea, naar content creëren voor online platforms over verzekeringen, winkelstraatmanagement en adviezen schrijven over economie en vrije tijd, kijkt, wordt die link alleen maar raarder. En dan ben ik ook nog één dag per week afstudeerbegeleider op Fontys Hogescholen (én reisblogger). Maar wat ik tijdens al mijn banen geleerd heb, is dat ik op zoek ben naar een verhaal om te kunnen vertellen. En dat is wat ik meeneem in mijn baan als tenderspecialist. 

Kritische outsider

In een tenderteam zoek ik altijd de rol van kritische outsider. Ik vraag je om mij te overtuigen van de meerwaarde van jouw ideeën; is dat proces wat je al jaren gebruikt nou wel echt de beste manier om aan deze specifieke uitvraag te voldoen? Zo vinden we samen naar de meerwaarde die jouw opdrachtgever zoekt. En daar zit ook 50% van het plezier in mijn werk. Het samen met jou kijken hoe we een onderscheidend plan kunnen neerleggen wat bij jouw bedrijf past. Een plan fabriceren waar jouw enthousiasme voor jouw werk in naar voren komt. 

Gefröbel met taal

De andere helft van mijn werkplezier? Die zit in het betere gefröbel met taal. Op zoek naar een formulering die zowel lading van de uitvraag dekt, jouw meerwaarde benadrukt, het liefst ook nog de competitie de grond in stampt én ook nog eens aantrekkelijk geschreven is. Daar zit mijn trots; een strak geschreven plan wat jouw opdrachtgever van zijn sokken blaast. Daarom ben ik er ook een dag goed chagrijnig ervan als we een keer niet winnen!

Ook een strak geschreven plan?

Neem dan contact met ons op. Ik kijk graag hoe ik jou kan helpen!
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2023 Bold Tenders