Ons team

Nicole de Vette
Nicole de Vette | Manager en Tenderstrateeg
"Ik heb nog nooit van EMVI-schrijven of tenderen gehoord, maar het lijkt me vet om te doen." Zo solliciteerde Nicole ruim vijf jaar geleden voor de functie EMVI-planschrijver. Ongelooflijk maar waar: ze werd aangenomen. Sinds die tijd heeft Nicole zich verknocht aan het tendervak. Ze schreef ruim 150 plannen van aanpak, stuurde op meer dan 50 projecten het EMVI-proces aan en gaf de landelijke cursus EMVI-plannen schrijven. Daarnaast reviewde zij plannen en leidde zij planschrijvers op (intern en extern). Deze kennis en ervaring zet Nicole bij elk project in om het beste uit haarzelf, haar tenderteam en haar klanten te halen. Daarbij combineert ze haar hoge verwachtingen met een flinke dosis kinderlijke nieuwsgierigheid en creativiteit. Want dat zijn volgens haar dé ingrediënten voor een winnende aanbieding.
Leander Koese
Leander Koese | Manager en Projectleider
Een ingenieur en een mensenmens, dat is Leander. De afgelopen jaren is hij in verschillende rollen betrokken geweest bij tenderprocessen. Met zijn kennis en ervaring in de ingenieurswereld, detachering en civiele techniek, een flinke dosis enthousiasme en een gouden babbel, zorgt hij bij iedere samenwerking voor een winnersmentaliteit. Samen het winnende plan creëren: dat is het enige doel waar hij voor gaat!
Leander Koese
Pamela Kleinreesink
Pamela Kleinreesink | Grafisch vormgever
“Welk cijfer zou je dit plan qua vormgeving geven?” vroeg Pamela eens aan een klant. De klant antwoordde: “Zeker een dikke 9!” Met dat antwoord nam Pamela geen genoegen. “Wat moet ik ervoor doen om er een 10 van te maken?” vroeg ze. Want dat is het enige cijfer waar Pamela voor gaat. Met haar grafische vaardigheden en creativiteit weet zij grote lappen tekst om te toveren tot goed leesbare plannen. 'Een foto (of afbeelding) zegt meer dan 1000 woorden' is voor haar geen cliché, maar waarheid. Bij elk design dat zij maakt - elk plan, elke afbeelding, elke infographic - zoekt zij naar de beste manier om het verhaal van haar klanten op een logische en duidelijke manier uit te beelden. Zo zorgt Pamela voor nét die extra overtuigingskracht.
Annet Westerman
Annet Westerman | Projectleider en Tenderspecialist
Bij toeval is ze in 2017 de tenderwereld ingerold. Onbekend met het tenderen kwam ze erachter dat het schrijven van plannen haar erg goed lag. Ze ziet het als een puzzel; een oplossing zoeken voor de beste inhoud en het puzzelen met woorden om alles zo goed mogelijk te verwoorden. In combinatie met haar ervaring als projectleider wil ze een stabiel tenderproces doorlopen; de deadlines halen, sessies vlot verlopen en dat ze acties najaagt die nodig zijn om de kwalitatieve input te verkrijgen op het juiste moment. Met de drive voor het regelen en organiseren is ze altijd gericht op een goede samenwerking, het juiste resultaat en voldoen aan de verwachtingen van de klant en het liefst deze overtreffen!
Annet Westerman
Aimy Knippenburg
Aimy Knippenburg | Tenderspecialist
Wereldreiziger én communicatiespecialist. Voor Aimy dé ideale combinatie als tenderspecialist. Continu nieuwsgierig zijn en mensen leren begrijpen. Dat is volgens haar de basis voor ieder goed verhaal. Die eigenschappen paste ze al toe om pakkende verhalen te schrijven voor haar reisblog. En vindt ze, samen met haar kennis en expertise in beïnvloeding en storytelling, ook de juiste woorden om jouw plan opvallend én overtuigend te maken.
Jessica Verheij
Jessica Verheij | Tenderspecialist
Met een achtergrond als docent Nederlands laat Jessica geen spelfout ontsnappen en gebruikt ze de taal als uitgangspunt om een tekst treffend op papier te krijgen. Puzzelen met woorden en zinnen om tot een tekst te komen die de kern raakt, dat is haar passie. In haar visie is twijfelen geen prettige situatie, maar zekerheid absurd. Vanuit die overtuiging stelt Jessica altijd meer vragen dan dat ze antwoorden geeft en daardoor doorgrondt ze ideeën en krijgt ze die, met de taal als vervoermiddel, precies zo op papier als ze bedoeld zijn.
Jessica Verheij
Jelle Kemper
Jelle Kemper | Tenderstrateeg
Winnen is het centrale woord in het leven van Jelle. Of het nu gaat om een aanbesteding, een hardloopwedstrijd of een bordspelletje. Het is dus niet meer dan logisch dat hij als communicatiespecialist na zijn studie de tenderwereld inrolde. Zijn centrale motto? Stilstand is achteruitgang. Iedere tender probeert hij daarom iets nieuws uit om de concurrentie voor te blijven. Gecombineerd met zijn nieuwsgierigheid is dat het ideale recept om tot een vernieuwende oplossing te komen en de gunning binnen te halen.
Hannah de Roos
Hannah de Roos | Tenderspecialist
Een filosofe als tenderspecialist? Klinkt als een gewaagde, maar logische combinatie! Hannah kon vroeger eerder praten dan lopen en las de bibliotheek uit, nog voordat ze kon rekenen. Als tenderfilosoof haalt zij de onderste steen boven. Daarvoor blijft ze doorvragen en kijkt ze verder dan alleen de scope van het project zelf. De combinatie van haar voorliefde voor taal en haar aanstekelijke enthousiasme zorgt voor een tekst die je pakt en inpakt. Op die manier bouwt Hannah, samen met jou, aan precies dát gedurfde en winnende plan.
Hannah de Roos
Eline van Ooij
Eline van Ooij | Tenderspecialist
Zoals de lente afscheid nam van de winter, nam Eline na 7 jaar afscheid van het onderwijs. Maar helemaal uit het oog verloren is ze het niet! Haar ervaring als leerkracht heeft Eline meegenomen in haar rol als tenderspecialist: het voeren van gesprekken, luisteren naar de ander en het stellen van kritische vragen zet Eline in om het perfecte en winnende plan te schrijven. Met haar rustige en open uitstraling krijgt Eline een ander zonder enige moeite aan het woord. Als tegenhanger heeft ze in haar vrije tijd een hobby waarbij ze een stuk minder rustig is: boksen. Wekelijks bokst Eline alles van zich af en vindt ze haar nieuwe inspiratie!
Copyright 2024 Bold Tenders