Ons team

Nicole de Vette
Nicole de Vette | Manager en Tenderstrateeg
"Ik heb nog nooit van EMVI-schrijven of tenderen gehoord, maar het lijkt me vet om te doen." Zo solliciteerde Nicole ruim vijf jaar geleden voor de functie EMVI-planschrijver. Ongelooflijk maar waar: ze werd aangenomen. Sinds die tijd heeft Nicole zich verknocht aan het tendervak. Ze schreef ruim 150 plannen van aanpak, stuurde op meer dan 50 projecten het EMVI-proces aan en gaf de landelijke cursus EMVI-plannen schrijven. Daarnaast reviewde zij plannen en leidde zij planschrijvers op (intern en extern). Deze kennis en ervaring zet Nicole bij elk project in om het beste uit haarzelf, haar tenderteam en haar klanten te halen. Daarbij combineert ze haar hoge verwachtingen met een flinke dosis kinderlijke nieuwsgierigheid en creativiteit. Want dat zijn volgens haar dé ingrediënten voor een winnende aanbieding.
Leander Koese
Leander Koese | Manager en Projectleider
Een ingenieur en een mensenmens, dat is Leander. De afgelopen jaren is hij in verschillende rollen betrokken geweest bij tenderprocessen. Met zijn kennis en ervaring in de ingenieurswereld, detachering en civiele techniek, een flinke dosis enthousiasme en een gouden babbel, zorgt hij bij iedere samenwerking voor een winnersmentaliteit. Samen het winnende plan creëren: dat is het enige doel waar hij voor gaat!
Leander Koese
Pamela Kleinreesink
Pamela Kleinreesink | Grafisch vormgever
“Welk cijfer zou je dit plan qua vormgeving geven?” vroeg Pamela eens aan een klant. De klant antwoordde: “Zeker een dikke 9!” Met dat antwoord nam Pamela geen genoegen. “Wat moet ik ervoor doen om er een 10 van te maken?” vroeg ze. Want dat is het enige cijfer waar Pamela voor gaat. Met haar grafische vaardigheden en creativiteit weet zij grote lappen tekst om te toveren tot goed leesbare plannen. 'Een foto (of afbeelding) zegt meer dan 1000 woorden' is voor haar geen cliché, maar waarheid. Bij elk design dat zij maakt - elk plan, elke afbeelding, elke infographic - zoekt zij naar de beste manier om het verhaal van haar klanten op een logische en duidelijke manier uit te beelden. Zo zorgt Pamela voor nét die extra overtuigingskracht.
Annet Westerman
Annet Westerman | Projectleider en Tenderspecialist
Bij toeval is ze in 2017 de tenderwereld ingerold. Onbekend met het tenderen kwam ze erachter dat het schrijven van plannen haar erg goed lag. Ze ziet het als een puzzel; een oplossing zoeken voor de beste inhoud en het puzzelen met woorden om alles zo goed mogelijk te verwoorden. In combinatie met haar ervaring als projectleider wil ze een stabiel tenderproces doorlopen; de deadlines halen, sessies vlot verlopen en dat ze acties najaagt die nodig zijn om de kwalitatieve input te verkrijgen op het juiste moment. Met de drive voor het regelen en organiseren is ze altijd gericht op een goede samenwerking, het juiste resultaat en voldoen aan de verwachtingen van de klant en het liefst deze overtreffen!
Annet Westerman
Aimy Knippenburg
Aimy Knippenburg | Tenderspecialist
Wereldreiziger én communicatiespecialist. Voor Aimy dé ideale combinatie als tenderspecialist. Continu nieuwsgierig zijn en mensen leren begrijpen. Dat is volgens haar de basis voor ieder goed verhaal. Die eigenschappen paste ze al toe om pakkende verhalen te schrijven voor haar reisblog. En vindt ze, samen met haar kennis en expertise in beïnvloeding en storytelling, ook de juiste woorden om jouw plan opvallend én overtuigend te maken.
Jessica Verheij
Jessica Verheij | Tenderspecialist
Met een achtergrond als docent Nederlands laat Jessica geen spelfout ontsnappen en gebruikt ze de taal als uitgangspunt om een tekst treffend op papier te krijgen. Puzzelen met woorden en zinnen om tot een tekst te komen die de kern raakt, dat is haar passie. In haar visie is twijfelen geen prettige situatie, maar zekerheid absurd. Vanuit die overtuiging stelt Jessica altijd meer vragen dan dat ze antwoorden geeft en daardoor doorgrondt ze ideeën en krijgt ze die, met de taal als vervoermiddel, precies zo op papier als ze bedoeld zijn.
Jessica Verheij
Rosanne Schot
Rosanne Schot | Tenderspecialist
Als kind moest ze altijd het laatste woord hebben en was haar favoriete woord waarom. Die nieuwsgierige houding en overtuigingsdrang van toen, herken je in het werk van nu. Met een studie Geschiedenis heeft ze haar analytische en schrijfwaardigheden verder ontwikkeld en sinds kort ontplooit ze haar expertise bij team Boldtenders. Creatief, spontaan en scherp. Deze eigenschappen gaan de overtuiging en kracht in jouw plan naar boven te halen.
Jelle Kemper
Jelle Kemper | Tenderstrateeg
Winnen is het centrale woord in het leven van Jelle. Of het nu gaat om een aanbesteding, een hardloopwedstrijd of een bordspelletje. Het is dus niet meer dan logisch dat hij als communicatiespecialist na zijn studie de tenderwereld inrolde. Zijn centrale motto? Stilstand is achteruitgang. Iedere tender probeert hij daarom iets nieuws uit om de concurrentie voor te blijven. Gecombineerd met zijn nieuwsgierigheid is dat het ideale recept om tot een vernieuwende oplossing te komen en de gunning binnen te halen.
Jelle Kemper
Fleur van Dongen
Fleur van Dongen | Tenderstrateeg
Als kind verkocht Fleur op vakantie zelfgemaakte gedichtjes en verhalen om geld te verdienen voor een ijsje. Als tiener haalde ze een 11 voor een opstel voor geschiedenis, omdat het verhaal zo goed was. Als volwassene wist ze het even niet meer, want in welk vak mag je het grootste gedeelte van je tijd spenderen aan schrijven als je je geen potentiële bestsellerauteur waant? Tót ze op een vacature voor Tenderspecialist stuitte … Informatie verzamelen, nieuwe dingen leren en dat scherp en helder op papier zetten, fantastisch. Inmiddels zijn we ruim 5 jaar verder en heeft Fleur zich kunnen bekwamen in het prachtige vak van tenderen. Met een open karakter en kritische houding, haalt ze de onderste steen - datgene waardoor de lezer voor jou kiest - boven en vertaalt dat naar een prettig leesbare tekst. Ook van het proces is ze gaan houden; samen verder komen dan we alleen ooit zouden kunnen en alles zo voorbereiden dat dit samenspel soepel verloopt. Vol enthousiasme, plezier en inspiratie richting die finishlijn, dát is hoe Fleur jou als eerste over die streep krijgt.
Hannah de Roos
Hannah de Roos | Tenderspecialist
Een filosofe als tenderspecialist? Klinkt als een gewaagde, maar logische combinatie! Hannah kon vroeger eerder praten dan lopen en las de bibliotheek uit, nog voordat ze kon rekenen. Als tenderfilosoof haalt zij de onderste steen boven. Daarvoor blijft ze doorvragen en kijkt ze verder dan alleen de scope van het project zelf. De combinatie van haar voorliefde voor taal en haar aanstekelijke enthousiasme zorgt voor een tekst die je pakt en inpakt. Op die manier bouwt Hannah, samen met jou, aan precies dát gedurfde en winnende plan.
Hannah de Roos
Inge Pelsers
Inge Pelsers | Tenderspecialist
De vraag achter de vraag ontdekken. Dat is waar Inge enthousiast van wordt. Als klein kind vroeg ze al heel de dag door: 'waarom is dat?'. Een studie journalistiek leerde haar hoe ze haar eeuwige nieuwsgierigheid optimaal kan benutten. Samen met jou gaat ze op zoek naar antwoorden. Wat vraagt de opdrachtgever? Nog belangrijker: waarom vraagt hij dat? Deze antwoorden vertaalt ze naar een winstgevend plan. Want voor minder dan winnen gaat Inge niet!
Copyright 2022 Bold Tenders