De top vijf tips voor een herfstproof tenderproces

Ineens is het herfst! Spinnen besluiten vrolijk hun web recht voor je voordeur te bouwen, de bladeren kleuren rood, geel en bruin én de paddenstoelen schieten uit de grond. Hoe leuk het herfstdecor er ook uit mag zien, aan de herfstdip ontkomt bijna niemand. Hoog tijd voor wat vitamine B(old) dus. We hebben onze top-5 herfsttips voor jullie op een rijtje gezet!
1. “Fall-for-it” herfstbingo. Tellen maar, die clichés! Fleur je wekelijkse teamoverleg of tendersessies op met een leuke herfstbingo. Wie zegt bijvoorbeeld het eerst: “brr wat is het toch koud”, of “helemaal klaar met die regen”. Enthousiastelingen zoals Aimy zullen eerder roepen: “heb weer lekker herfstgewandeld” of “afgelopen weekend weer wat paddenstoelen gespot”. Ook die tel je gewoon mee. Wie van je team heeft als eerste bingo? 

2. Van investeren in jezelf naar investeren in je sessies. Ultieme tip van Rosanne: “investeer in één kwaliteitsitem, zonder compromis”. Je wil toch liever met heerlijk warme merino-wollen sokken aan je voeten de strategie met je team uitdenken dan net-niet genieten van je suikerarme chocomel? Gewoon aantrekken dus, die sokken, of het nu thuis of op kantoor is! Want die investering in jezelf vertaalt zich vervolgens naar een goede energie in de (tender)sessies.

3. Baalgesprek Buiten voor nóg meer vitamine B(old). Jessica vindt dat balen mag, zeker in de herfst. Liefst dan wel tijdens een herfstwandeling (al bellend) met een collega. Gedeelde smart is halve smart, zegt men niet voor niets. Buiten in beweging zijn, al klagend tegen je collega, levert niet alleen vitamine B(old) op, maar ook vitamine D. Hallo herfsthappiness!

4. Inspiratiebank (de herfsteditie). Om de beste plannen te schrijven moet je geïnspireerd blijven. Juist op een gure herfstdag wil je jezelf soms even voeden met wat extra inspiratie. Neem daarom al jullie inspiratiemomentjes, inspirerende teksten, foto’s, of wat dan ook, op in een inspiratiebank. Zo kan iedereen daar op het gewenste moment in kijken. Helemaal leuk is het natuurlijk om de inspiratiebank in te delen per seizoen.

5. De herfstborrel. Heb je, mede dankzij de hiervoor genoemde tips, een tender gewonnen? Laat deze keer de champagne staan en proost gezamenlijk met een heerlijke herfstbok. En vooruit: bitterballen erbij zijn toegestaan.

Welke herfsttips heb jij voor een energieke tenderdag? Neem voor een winnende herfsttender contact met ons op!
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders