Ons goede voornemen voor 2023? Geen.

Vandaag – 12 januari – is de dag dat ze meestal overboord worden gegooid: goede voornemens. De Babyloniërs namen zich ieder jaar opnieuw voor hun schulden bij de goden af te lossen. En jij kent vast wel iemand die zich iedere jaarwisseling opnieuw voorneemt om écht af te vallen en die ene vriend wat vaker te bellen. Bij Bold hebben wij ons dit jaar voorgenomen om vooral géén goede voornemens te hebben.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen

Uit onderzoek blijkt dat 92% van de Nederlanders hun goede voornemens niet langer dan tot vandaag volhoudt. Oorzaak hiervan is dat de doelen té ambitieus zijn of niet specifiek genoeg. Waarom beginnen we er dan massaal toch aan? Omdat we het nieuwe jaar zien als een frisse start; nieuwe ronde, nieuwe kansen. Maar, is dat wel zo?
 

Iedere dag een frisse start

Begrijp ons niet verkeerd; in principe zijn goede voornemens een ‘goed voornemen’. Maar wij wachten daar liever niet mee tot een nieuw jaar zich aandient. Iedere aanbesteding streven wij naar beter. Sterker nog, iedere dag zelfs. We willen dus niet alleen in januari onszelf uitdagen tot de beste resultaten, maar altijd. Het hele jaar door iedere dag een frisse start; dat is waar Bold voor staat. Ook dit jaar weer!

Doe jij aan goede voornemens?
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders