Nog betere EMVI-plannen? Volg onze training!

Eindelijk ingediend. Het EMVI-plan waar jij en je team de afgelopen weken keihard aan werkten. Jullie hebben er een goed gevoel bij. Het verhaal klopt, de maatregelen zijn duidelijk en de meerwaarde spat van het papier af. Maar dan, twee weken later, volgt de teleurstellende uitslag. Verloren. Alweer. Komt deze situatie je bekend voor? En wil jij in het vervolg ook meer succes met tenderen? Dan biedt onze op maat gemaakte, in-company EMVI-training uitkomst.
 

De fijne kneepjes van het vak

Meer tenders met toekomst. Dat is onze missie en daar helpen wij jullie graag bij. Niet alleen door zelf de pen in de hand te nemen, maar juist óók door jullie de fijne kneepjes van het EMVI-schrijfvak te leren. Dat doen we met een in-company programma dat volledig is afgestemd of jullie behoefte. Zo focussen jullie je op de dingen die voor jullie relevant zijn en halen jullie het meeste uit training.
 

Interactie en begrijpelijke voorbeelden

We gaan op voorhand met jullie in gesprek over jullie ontwikkelbehoefte. Wat vinden jullie lastig? Waar gaat het vaak mis? En wat krijgen vaak voor feedback terug van beoordelingscommissies? Met het antwoord op die vragen komen we tot een in-company training op maat. Die training kenmerkt zich door interactie. Onze ervaren trainers wisselen individuele opdrachten af met korte groepsworkshops en komen met begrijpelijke praktijkvoorbeelden. Ook als jullie tijdens de training nog extra vragen hebben, passen we ons programma graag aan. Zo weten we zeker dat jullie het direct kunnen toepassen.
 

Een voorproefje

Welke onderwerpen tijdens de training aan bod komen? Dat bepalen jullie natuurlijk zelf. Onderwerpen die wij vaak zien terugkomen:
  • Klantvraag analyseren en strategie bepalen
  • Structureren van je EMVI-plan
  • Faciliteren van (creatieve) sessies
  • Kort en bondig schrijven
  • Reviewen en feedback verwerken

Maar ook het beter scoren op specifieke EMVI-criteria, zoals risicomanagement, kansenmanagement, samenwerking (in bouwteams) en omgevingsmanagement, komt regelmatig aan bod. Kortom: alles is mogelijk! 
 

Ook meer succes met tenderen?

Neem contact met ons op! Onze trainers gaan graag met jullie ontwikkelvraag aan de slag en komen met een offerte op maat.
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders