Even voorstellen: Annet Westerman

Als reisfanaat kan ik reizen vergelijken met het leiden van projecten: het organiseren van de reis, de drive om van A naar B te gaan, er een fantastische reis van te maken met alle betrokkenen en het liefst natuurlijk een reis zonder grote hobbels of onaangename verrassingen onderweg.
 

Voorbereiding

Een gedegen voorbereiding is het halve werk, uitzetten van piketpaaltjes; waar willen we naar toe, wat zijn de mijlpalen en hoe gaan we dat doen en de reis begint! Onderweg veel acties uitzetten, uitvoeren en najagen, input ophalen om de inhoud van het plan te vullen en zo nodig de planning bij te sturen. Blijven we een extra dagje op deze locatie (is er ruimte in de planning om het dagje uit te lopen) of moeten we door. En het blijven verbeteren van de conceptversies in afstemming met de schrijver. Altijd is er de focus op het einddoel, het einde van de reis en het resultaat: een succesvolle tender met uiteraard het beste plan!
 

Samenwerking 

Ik ben altijd nieuwsgierig naar wie ik tegenkom, zoveel mogelijk beleven en hoe ik de projecten tot een goed einde breng en wat mij inspireert om nog beter te worden in mijn werk. 
Met mijn inmiddels al goed gevulde reiskoffer lever ik nu, door het delen van kennis en ervaring van mijn eerdere avonturen in tenders en projectmanagement, een bijdrage aan de Bold-familie. Een leuke nieuwe reis, die hopelijk lang gaat duren!

Wil jij samen met mij aan een succesvolle tender werken? Neem dan contact met ons op!
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders