Even voorstellen: Leander Koese

Als kleine jongen was ik altijd veel op pad met mijn vader, die een bedrijf in de scheepsbouw had. Helaas voor mijn vader was het niet het schip zelf dat me trok, maar vooral de weg ernaartoe. Ik bleek dan ook al jong een goede navigator te zijn. Opgegroeid aan de kust, ben ik daarnaast groot geworden met “de weg” en “het water” en was het een logische keuze om civiel techneut te worden. Hoe ik dan bij Bold Tenders terecht ben gekomen? Da’s een verhaal apart!
 

Mensenmens 

Mijn nieuwsgierigheid is niet alleen van toepassing op de weg en het water zelf, maar ook op degenen die er gebruik van maken: de mensen. Ik word enthousiast van groepen en ik enthousiasmeer ook graag anderen. Als “mensenmens” ben ik wel echt een ingenieur, maar niet zozeer een techneut. Ik houd me in de wereld van de civiele techniek dan ook liever bezig met de communicatie, commercie en bedrijfsvoering als geheel. Dat is voor mij de ideale combinatie tussen werken met mensen en met de inhoud bezig zijn. En precies dat is wat ik als commercieel manager en projectleider bij Bold Tenders doe!

Winnen 

Volgens de bekende kleurenprofiel ben ik dus ontzettend “geel”. Ook in mijn vrije tijd zoek ik graag het zonnige geel op, want het liefst reis ik de hele wereld over. De afgelopen tien jaar heb ik dat dan ook ontzettend veel gedaan. In die tijd heb ik, onder het mom van “je bent jong en je wilt wat”, de meest uitdagende activiteiten ondernomen: skydiven, bungyjumpen, duiken, enzovoorts. Uitdagingen ga ik, ondanks dat ik inmiddels 30+ ben, nog steeds graag aan. Binnen de kortcyclische tenderprocessen vind ik die gelukkig genoeg. In korte tijd een tender winnen, vooral samen met het team van Bold en natuurlijk de klant, daar draai ik warm voor.

Samen winnen?

Dus: op zoek naar een team dat samen met jou een winnende tender schrijft? Wij helpen graag met het schrijven van een strak en helder EMVI-plan. Neem contact met ons op!
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders