Hannah's eerste halfjaar

Een filosofe in de tenderwereld. Was ik verdwaald? Zou ik niet iets moeten zoeken waarvoor ik opgeleid was? Zomaar wat vragen die mij, toen ik 6 maanden geleden startte bij Bold Tenders, veel zijn gesteld – door anderen én door mijzelf. De vraag vandaag de dag is: heb ik de antwoorden gevonden in het afgelopen halfjaar?

De weg ernaartoe

Ja, dat antwoord heb ik! En eigenlijk al sinds dag één dat ik startte bij Bold Tenders. Dat voelde als een warm bad. Het stellen van vragen is namelijk iets wat mij kenmerkt en waar mijn omgeving nog wel eens hoofdpijn van kreeg (of: krijgt?). Mijn collega’s daarentegen stimuleren mij juíst om vragen te stellen. Dat vragen en schrijven een vak is, is iets wat ik afgelopen tijd maar al te goed heb ervaren.
 

De bestemming

Wat is het antwoord dan? Dat ik niet verdwaald ben en juist iets heb gevonden waarvoor ik ben opgeleid: ik week gewoon van het gebaande pad af! Dat klinkt wellicht wat zweverig. Maar van het pad afwijken is wat misschien wel bij mij past als persoon, als filosoof, maar ook tenderspecialist bij Bold Tenders. Want dat is exact wat wij doen: buiten de gebaande paden denken en handelen om een heel ander, gedurfd en succesvol licht op jouw inschrijving te laten schijnen.

Ik ben benieuwd wat de reis in de wondere wereld van tenderland mij verder nog gaat brengen!

Durf jij ook net als Hannah buiten de gebaande paden te denken? Solliciteer dan nu op onze vacature Tenderspecialist.
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders