De winnende tender voor de Brokerdiensten van de provincie

Afgelopen jaar hebben we voor combinatie Fijzel/OmniformGroup het winnende plan van het brokerdienstencontract Provincie Noord-Brabant mogen schrijven. 

De provincie was op zoek naar een partij die hen ontzorgde bij de detachering voor projecten en programma’s op gebieden zoals infrastructuur en mobiliteit. De komende 4 jaar vullen Fijzel en OmniformGroup als intermediair de IPM-rollen en technische rollen in vanuit de markt.
 

Hoe wij het verschil konden maken

De uitdaging bij deze tender was om de aanwezige (proces)kennis die Fijzel over de provincie bezit, om te buigen tot een helder overtuigend verhaal en een herkenbaar plan. Een plan wat onderscheidende meerwaarde zou bieden. Vanuit Bold waren Pieter Peek en Leander Koese bij dit project aangehaakt en verantwoordelijk voor het opstellen van het winnende plan.

Zo zegt Leander: “De uitdaging was om de kennis die zij vanzelfsprekend vonden boven tafel te krijgen, om zo de juiste strategie te bepalen”
 

Hoe wij deze kennis boven tafel krijgen?

Dat weet onze ervaren brokerdienstenspecialist Pieter als geen ander. In de sessies worden de processen kritisch onder de loep gelegd om te ontdekken wat het beste aansluit bij waar de opdrachtgever op zit te wachten. Door prioriteiten te stellen en door te vragen ontstond een steeds scherper verhaal.

Robin, opdrachtgever vanuit Fijzel: “We hebben Bold leren kennen als een prettige en creatieve partner die op een doordachte wijze te werk gaat. De meerwaarde van Bold: ze zijn supergoed in het doorgronden van de klantvraag: ze stellen kritische vragen, krijgen het proces helder op papier en geven zo de klant het vertrouwen dat we ze echt kennen.”

Het plan werd nog even in een prachtig jasje gestoken door onze vormgever Pamela. Zo werden de belangrijkste meerwaarden, namelijk het recruitment- en contracteringsproces en de kwaliteitsmonitoring van de raamovereenkomst goed inzichtelijk gemaakt.

Het resultaat: Het beste en winnende plan voor Fijzel en OmniformGroup, waar de provincie Noord-Brabant zich in herkent en vertrouwen in heeft gekregen!

Wil je ook jouw verhaal goed uit de verf laten komen in je tender? Neem contact met ons op!

 
Project details
Naam project: Brokerdienstencontract Provincie Noord-Brabant
Aanbestedende dienst: Provincie Noord-Brabant
Onze klant: Fijzel en Omniform
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders