Even voorstellen: Aimy Knippenburg

Dat een wereldreis er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat het schrijven van EMVI-plannen mijn vakgebied zou worden had niemand van tevoren kunnen voorspellen. Nou blijkt het eigenlijk best logisch. Ik leg je uit waarom! 

Pedagoog, wereldreiziger, schrijver en communicatiewetenschapper

Het begrijpen van mensen en het doorgronden van achterliggende vragen ontwikkelde ik al vanaf mijn eerste studie in de pedagogiek. Waar ligt nou echt de behoefte van een kind en heeft het daar ondersteuning bij nodig? Ik liet mijn nieuwsgierigheid de vrije loop gaan en toen vond ik dat ik geïnteresseerd was in veel meer. Ik raakte nieuwsgierig naar de rest van de wereld en besloot op reis te gaan. Eerst naar Zuidoost-Azië. En laat dat nou nét het uitgangspunt zijn van mijn leven als schrijver. 

Ik schreef en herschreef mijn reisverhalen. Was er uren mee kwijt. Omdat ik wilde dat mijn woorden op papier mensen bereikten, overtuigden of soms zelfs ontroerden. Continu was ik bezig om mijn verhalen uniek en onderscheidend te houden, op onderzoek uit te gaan en daarmee steeds het mooiste verhaal te willen schrijven. Dus toen ik terugkwam was de studie Communicatiewetenschap dan ook een logische.

Meer dan woorden alleen

Dat ik, na afronding van die studie, als tenderspecialist aan de gang ging, is dus eigenlijk best wel een slim vervolg. Logisch ook. Want met mijn nieuwsgierigheid en onderzoekende houding leer ik jouw bedrijf tot in de puntjes kennen, verwikkel ik mijzelf in de opdracht die jij wil binnenhalen en vorm ik dat uiteindelijk tot een plan wat onderscheidend én overtuigend is. 
 

Mijn communicatie-expertise in jouw EMVI-plan

Wil jij iemand in je tenderteam die tot in de puntjes weet welke overtuigende woorden in jouw EMVI-plan moeten staan? Neem dan contact met ons op!
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders