Even voorstellen: Pamela Kleinreesink

Dingen maken waar mensen happy van worden, dat is waar ík happy van word. Creatief zijn, ontwerpen en tekenen. En dan vooral de vertaling maken van wat mensen mooi vinden, raakt of graag willen naar een concreet ontwerp. Ideeën echt maken, dat is waarvoor ik ’s ochtends wakker wil worden.

Van interieurs naar tenders

Daarom begon ik ooit aan mijn studie Interieuradvies. Daar is mijn gevoel voor detail, kleur en materiaal verder geperfectioneerd. Maar ik werd ook getriggerd om een uitdaging te zoeken op zakelijk gebied. Ik zocht naar een manier om identiteit en ontwerp aan elkaar te verbinden. Daarom zocht ik via opleidingen als Trendwatching en Business Innovation naar manieren om concepten te kunnen ontwikkelen en de aansluiting te vinden bij wat consumenten, gebruikers of lezers graag willen zien. 

Teksten vertalen naar een Tender met Toekomst

En dat is wat ik nu op dagelijkse basis doe voor Bold. Ik vertaal de teksten die mijn collega’s samen met jou gemaakt hebben, naar een mooi en makkelijk leesbaar plan wat jouw opdrachtgever overtuigt van jouw meerwaarde. Een product of concept kan immers nog zo mooi zijn, maar als je opdrachtgever het verhaal niet begrijpt dan heb je er alsnog niets aan. En daar zit mijn trots; een goed verhaal, waar alles aan klopt; een Tender met Toekomst. 
 

Wil je ook je Plan van Aanpak laten opmaken?

Neem dat contact met ons op. Ik help je graag met het maken van een winnend plan!
 
Gerelateerde blogs en projecten
Copyright 2024 Bold Tenders